Vragen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onderstaand een lijst van veel voorkomende vragen. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Wij hebben verschillende vestigingen door heel Nederland en kunnen hierdoor overal in Nederland betaalbaar verhuizen mogelijk maken.

Het aanvragen van een offerte is geheel gratis.

 1. Informatie verzamelen om een duidelijk beeld te vormen van de opdracht. Dit kan telefonisch, per mail of door middel van een bezichtiging.
 2. Wij doen een voorstel voor een oplossing en u ontvangt een offerte. Wij bespreken dit en doen eventuele aanpassingen.
 3. Wij krijgen goedkeuring om de opdracht te mogen uitvoeren en spreken een tijd af wanneer de opdracht uitgevoerd dient te worden.
 4. Opdracht wordt uitgevoerd op de afgesproken tijd.

Om een helder beeld te krijgen van de werkzaamheden, hebben wij minimaal nodig:

1. Alle adressen op chronologische volgorde.
2. Type woning alle adressen en afstand tot voordeur.
3. Is er een verhuislift nodig op 1 van de adressen (bij twijfel overleggen).
4. Pakt u zelf alle kleine spulletjes in dozen in of doen wij dit?
5. Specificatie montagewerk door ons te verrichten (kasten, etc.).
6. Lijst alle grote meubelstukken.
7. Ruime schatting aantal verhuisdozen te verhuizen.

Meestal kunnen wij op afstand goed een inschatting maken van de werkzaamheden. Mocht de opdracht erg gecompliceerd zijn of heeft u liever dat iemand komt kijken, dan komen wij vrijblijvend bij u bezichtigen.

In  de meeste gevallen wordt een prijs opgebouwd aan de hand van onderstaande tarieven. Op het moment dat u geen verhuislift nodig heeft of zelf inpakmaterialen regelt, dan vervallen deze kosten uiteraard.

 • Uurtarief verhuizers + verhuiswagen (variabel)
 • Voorrijkosten (vast)
 • Km-vergoeding (vast)
 • Uurtarief verhuislift (variabel)
 • Voorrijkosten verhuislift (vast)
 • Inpakmaterialen (variabel)
 • Bezorgkosten (vast)

Verhuizen is een zwaar beroep en de verhuizers zijn dan ook verplicht om pauze te nemen. Pauzes worden echter niet in rekening gebracht. Alleen de gewerkte uren worden berekend.

De uren die gerekend worden zijn vanaf het moment dat wij arriveren op het start adres tot en met het moment waarop wij bij u vertrekken op het eind adres.

Voorrijkosten zijn de kosten die wij maken om naar u toe te rijden vanuit de dichtstbijzijnde kantoor naar het startadres en vanuit het eindadres weer terug naar kantoor. De voorrijkosten zijn een van te voren vastgestelde bedrag. De voorrijkosten zijn altijd veel voordeliger dan de reguliere tarieven, hierdoor kunnen wij overal in Nederland tegen scherpe tarieven uw verhuizing uitvoeren.

Al onze verhuizers zijn professioneel en opgeleid. Daarnaast zitten wij strak op de kwaliteit en de service van ons personeel. Wij houden ons intensief bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening.

Wij hebben standaard een grote stapel verhuisdekens bij ons. Grote rol noppenfolie en snijkarton. Spanbanden om items in de wagen vast te zetten. Daarnaast hebben wij voor verschillende items speciaal beschermmateriaal. Denkt u aan bijvoorbeeld hoezen voor banken en matrassen. Ook schilderijboxen en televisieboxen. Voor elk item, hebben wij een oplossing. Uw verhuisspecialist binnen ons team neemt dit uitgebreid met u door.

U bent standaard bij ons verzekerd tot € 100.000,00 en zonder eigen risico! Let wel op dat dit alleen van toepassing is op werkzaamheden die door ons zijn verricht. Pakt u bijvoorbeeld zelf de dozen in, dan zijn wij niet aansprakelijk voor schades ontstaan in de dozen (tenzij er uiteraard grof of nalatig met de dozen wordt omgegaan).

We zijn zeer flexibel inzetbaar en werken 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt bij Alliance Movers dus ook in het weekend, op feestdagen en in de avonduren verhuizen. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding, afhankelijk van de grootte van de opdracht en beschikbaarheid in de planning.

Wij kunnen uw gehele verhuizing van A tot Z vlekkeloos voor u uitvoeren. Uiteraard hoe meer werkzaamheden u zelf doet, hoe minder werk wij uiteindelijk uitvoeren en hoe lager het eindbedrag dus wordt. Onderstaand aantal punten:

1. Alle kleine items in zoveel mogelijk gesloten dozen inpakken.
2. Montagewerkzaamheden zelf uitvoeren.
3. Dozen stickeren met eindlocatie en nieuwe woning elke kamer een nummer/naam geven.
4. Alle lichte spulletjes zelf verhuizen.
5. Extra mankrachten regelen.

Wij zijn zeer flexibel ingesteld en kunnen op zeer korte termijn een grote verhuizing aannemen. Uiteraard om zeker te zijn, adviseren wij minimaal 2 weken van te voren.

Voor particulieren geldt aan het einde van de opdracht contant of via internetbankieren. Bedrijven hebben ook de mogelijkheid om van te voren per factuur het offerte bedrag overmaken.

Vraag Een

Gratis Offerte