Zakelijke verhuizingen

Zakelijke verhuizingen, laat het aan ons over! Bent u van plan om uw zaak te verhuizen? Dan zal hier heel wat bij komen kijken. Toch hoeft u niet te stressen, want met een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in zakelijke verhuizingen zult u aan vrijwel niets meer moeten denken. Ver hoeft u niet te zoeken naar een ervaren verhuisbedrijf voor uw bedrijfsverhuizing, want Alliance Movers staat voor u klaar!

Bedrijfsverhuizing? Maak het uzelf makkelijk en kies voor de hulp voor de verhuizing van uw kantoor.

Bij zakelijke verhuizingen komt heel wat kijken, al zeker wanneer het gaat over een bedrijfsverhuizing. Er moeten dingen in orde gebracht worden en dit moet tijdig gebeuren, zodat u zo snel mogelijk kunt opstarten op uw nieuwe locatie. Als druk zakenmens heeft u de tijd niet om dozen in te pakken en meubels te monteren. De tijd die u daaraan verliest, kost u heel wat geld. Als het om een bedrijfsverhuizing gaat, kunt u dus altijd beter de hulp van een professioneel verhuisbedrijf inschakelen.

De verhuizing van uw bedrijf krijgt u onmogelijk zelf helemaal geregeld. Zeker niet als het gaat over een groot bedrijf. Dit zou u ontzettend veel werk kosten. Misschien zou u voor de bedrijfsverhuizing op hulp van uw personeel kunnen rekenen, maar ook dan bent u er niet zeker van of alles wel naar wens zal verlopen. Bovendien bent u verzekerd tegen schade, als u uw spullen laat verhuizen door een verhuisspecialist. Als u de bedrijfsverhuizing zelf onder handen neemt, dan wordt de schade niet vergoed en dat kan u heel wat geld kosten, want een ongeluk is sneller gebeurt dan u denkt.

Dit kunt u vermijden door meteen professionele verhuishulp voor uw zakelijke verhuizing in te schakelen. Zo kunt u zich blijven houden aan een strakke planning en weet u zeker dat alles volgens plan zal verlopen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om uw spullen. Uw spullen worden altijd met de nodige zorg en voorzichtigheid aangepakt. Bent u ervan overtuigd dat een professioneel verhuisbedrijf voor uw zakelijke verhuizng de beste oplossing is? Dan helpen wij van verhuisbedrijf Alliance Movers u graag!

Verhuizen bedrijf: Wat zijn onze diensten voor zakelijke verhuizingen?

Zakelijke verhuizingen, laat het aan ons over! Planning is alles en als professionele zakenman bent u hier vast van op de hoogte. Een goede planning is echter niet mogelijk zonder voorbereiding. Zo werkt het ook met uw kantoorverhuizing. Bent u van plan om met ons in zee te gaan? Dan is het handig om op voorhand goed ingelicht te zijn over hoe wij te werk zullen gaan. Hieronder ontdekt u wat u van ons kunt verwachten!

Het demonteren en monteren van al uw spullen

Als u uw spullen door ons laat verhuizen, dan zorgen we er niet alleen voor dat ze veilig op de nieuwe bestemming aankomen. We besparen u ook moeite, door ze te demonteren en opnieuw in elkaar te zetten. U zou dit natuurlijk ook zelf kunnen doen, maar dat is een taak die heel wat tijd in beslag neemt. Die tijd zult u niet altijd willen of kunnen vrijmaken. Bovendien is het zelf demonteren en monteren van uw meubels een onmogelijke klus als u een groot bedrijf heeft. De professionals van verhuisbedrijf Alliance Movers hebben reeds jarenlange ervaring in het demonteren en monteren van kantoormeubels, waardoor ze precies weten hoe ze dit op een snelle, maar voorzichtige manier moeten aanpakken. Hierdoor zult u heel wat tijd besparen!

Kluswerkzaamheden

Is uw nieuw pand of kantoor nog niet voorzien van laminaat of wilt u graag het oude tapijt verwijderen? Dan hoeft u hiervoor geen aparte professional in te schakelen, want ook daarin zijn wij gespecialiseerd. We kunnen u helpen met het uitvoeren van tal van klusjes. Het leggen van laminaat en verwijderen van tapijt zijn slechts enkele opties. Indien u dat wenst kunnen wij uw muren van een nieuw kleurtje voorzien, uw meubels op de juiste plek plaatsen, kleine reparaties uitvoeren, enzovoort. Zo heeft u alle diensten die u nodig heeft in één. Dat maakt het u veel makkelijker!

Archief verhuizingen

Heeft u veel papierwerk dat u mee moet verhuizen? Dan is de kans groot dat u hier zich zorgen over maakt. Misschien vreest u dat de papieren overhoop zullen raken of erger nog: dat u de papieren zult verliezen. Daar hoeft u zich met verhuisbedrijf Alliance Movers geen zorgen over te maken. Wij gaan extra voorzichtig om met uw papierwerk en zorgen ervoor dat alles mooi op zijn plek blijft zitten. Dit doen we aan de hand van een kleurensysteem. Op uw nieuwe locatie kunnen wij uw archief weer in ruimen zoals het hoort. Indien u uw archief niet langer nodig heeft, kunnen wij ook zorgen voor archiefvernietiging.

Verhuizen ICT

Bij uw kantoorverhuizing hoort ook de verhuizing van uw ICT. Hiervoor is speciaal inpakmateriaal en een verhuislift geen overbodige luxe. U wilt namelijk niet dat uw dure apparatuur sneuvelt. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het verhuizen van ICT, waardoor u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken. Wij maken gebruik van speciale dozen, die uw apparatuur extra beschermen. Na uw zakelijke verhuizing wordt uw apparatuur door ons weer aangesloten, zodat u vrijwel meteen van start kunt gaan!

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte

Zakelijke verhuizingen; Wat moet u zelf nog in orde brengen?

Hoewel verhuisbedrijf Alliance Movers het grootste deel van uw zakelijke verhuizing in handen neemt, zijn er nog een aantal zaken die u zelf het best kunt regelen voor uw zakelijk verhuist. Om het u makkelijker te maken geven wij u een overzicht!

Maak een goede planning

Voordat u verhuist kunt u het best een draaiboek opstellen. Op die manier heeft u een handig overzicht op de dag van de verhuizing en de dagen voordien. Dat is zowel handig voor u, als uw personeel. In dit verhuisdraaiboek vermeldt u welke inboedel in welke ruimtes moeten ingepakt worden, wie er welke taken uitvoert, enzoverder. Daarnaast gaan ook wij met u ter voorbereiding een gesprek aangaan. Zo kunt u ons vertellen hoe uw bedrijfsverhuizing moet verlopen en welke taken u door ons wilt laten uitvoeren.

Bedrijfsverhuizing personeel: Informeer uw werknemers tijdig

Als u van plan bent om uw bedrijf te verhuizen, dan is het natuurlijk belangrijk dat u uw personeel tijdig verwittigt. Geef ook altijd voldoende informatie. Leg hen uit hoe ze het nieuwe bedrijf het best kunnen bereiken, wanneer ze moeten opdagen, waar er mogelijkheid tot parkeren is, enzovoort. Zo voorkomt u heel wat misverstanden. Als u zelf niet voldoende tijd heeft om de zaken omtrent uw zakelijke verhuizing te regelen, dan kunt u eventueel een verhuiscoördinator aanwijzen.

Verwittig ook uw klanten op tijd

Niet alleen de werknemers moeten tijdig op de hoogte zijn van de zakelijke verhuizing, maar ook uw klanten. Denk daarnaast ook aan het inlichten van uw leveranciers, de bank, uw verzekeringsmaatschappij en andere instanties. Doe dit enkele weken voordien, om misverstanden te voorkomen. Probeer uw bedrijfsverhuizing ook via verschillende kanalen aan te kondigen, zodat u zeker weet dat iedereen op de hoogte is. U kunt bijvoorbeeld uw klanten mailen, uw adreswijziging op de site vermelden, een brief sturen, enzovoort.

Zakelijke verhuizen; Zijn uw verhuiskosten aftrekbaar?

Een kantoorverhuizing, daar zijn wel wat kosten mee gemoeid. Gelukkig zijn de bedrijfsverhuiskosten aftrekbaar. Tenminste onder een aantal voorwaarden. Als u als ondernemer gaat verhuizen naar een bedrijfspand dat dichter bij uw woning is gelegen, dan is de kans groot dat uw verhuiskosten aftrekbaar zijn. Dat is toch het geval als u voor de verhuizing er meer dan 25 minuten over deed om op uw werk te komen en u de afstand tussen uw woning en nieuw bedrijf met minimaal 60% verkleint. In dat geval zijn alle transportkosten voor uw inboedel fiscaal aftrekbaar. Daarnaast kunt u nog genieten van een belastingaftrek van zo’n 7.750 euro voor de rest van uw verhuiskosten.

Waarom kiezen voor verhuisbedrijf Alliance Movers?

Of u nu kiest voor een interne zakelijke verhuizing of een verhuizing naar een ander pand, verhuisbedrijf Alliance Movers is de juiste keuze! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het verhuizen van bedrijven, waardoor wij precies weten hoe wij uw kantoorverhuizing snel en efficiënt moeten laten verlopen. Bij ons loopt u geen risico op beschadigde meubels, want wij gaan met uw meubels om alsof het de onze waren.

Daarnaast vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk. U bepaalt hoe de bedrijfsverhuizing moet verlopen en wij helpen u hierbij! Door onze persoonlijke, klantgerichte aanpak weet u dat alles naar wens zal verlopen en dat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een nieuw begin!

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte