Verhuislift huren? Bekijk nu de mogelijkheden van verhuisbedrijf Alliance Movers!

Verhuislift huren, overal snel & voordelig inzetbaar! Gaat u binnenkort verhuizen en verwacht u daarvoor een verhuislift te moeten huren? Dan bent u bij verhuisbedrijf Alliance Movers aan het juiste adres. Een verhuislift huren kunt u vanuit heel Nederland bij ons doen, voor een zeer redelijke en eerlijke prijs. Heeft u grote meubels die niet zonder te monteren door het trapgat passen? Dingen als een grote boekenkast, een tweepersoonsbed, een drumstel of piano zijn voorbeelden van meubels die je in sommige huizen of flats niet gemakkelijk kunt verplaatsen naar je volgende woning. In ieder geval, niet zonder de hulp van een verhuisbedrijf als Alliance Movers. Bij ons kunt u verhuisliften huren in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, maar ook in alle andere steden en dorpen in Nederland kunnen wij u helpen. Onze verhuisliften worden bestuurd door echte professionals. Ook helpen onze medewerkers u graag mee met de vaak lastige logistieke operatie. Hiervoor zijn wij goed getraind en met onze jaren lange ervaring in de verhuisbranche kunt u rekenen op toppers met goed technisch inzicht, die een onmogelijke logistieke opgave een fluitje van een cent kunnen laten lijken. Komt u tegen een onverwachte tegenslag tijdens het verhuizen en moet u met spoed een verhuislift huren? Of wilt u gewoon het zekere voor het onzekere nemen en vooraf een offerte aanvragen, om er zo zeker van te zijn dat uw meubels niet halverwege de trap blijven steken? Vraag dan hier gratis en voor niets een offerte op maat aan voor al uw verhuisbenodigdheden. Lees in dit artikel verder hoe een verhuislift huren werkt bij verhuisbedrijf Alliance Movers, en waarom een verhuislift huren voor u de juiste oplossing kan zijn.

Waarom bij ons een verhuislift huren?

Verhuizen kost vaak erg veel, niet per se geld, maar vooral moeite, tijd en een hoop fysieke inspanning. Dat is in ieder geval zo als u er voor kiest om alles zelf te regelen, met uw eigen auto en uw eigen spierkracht. Maar in het geval dat u een loodzware kast van de derde etage van uw appartement, naar uw gehuurde aanhangwagen moet sjouwen, is het heel goed mogelijk dat u er in het moment spijt van krijgt dat u geen professionals heeft ingehuurd. Zo’n logistieke operatie kan bijvoorbeeld gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. En bovendien loopt u veel te veel risico dat het meubilair wat verhuisd moet worden, schade op loopt in het transport proces.

Dit is waar wij van verhuisbedrijf Alliance Movers u kunnen helpen. U kunt bij ons niet alleen een verhuislift huren, maar wij zorgen er ook voor dat er altijd in ieder geval één goed getrainde medewerker met u mee komt, om de verhuislift te besturen. Zo’n groot apparaat is namelijk niet eenvoudig om op de juiste plek te krijgen, en het is van groot belang voor uw veiligheid dat er ten alle tijden een professional bij is. Geen zorgen, onze medewerker zit niet alleen achter de knoppen van de verhuislift. Ook helpt hij u maar al te graag mee met het tillen van uw verhuiswaren. Met zijn spierballen en technisch inzicht is het verhuizen van zware objecten hiermee zo gepiept. Maakt u zich zorgen dat wij misschien een foutje maken? Een fout met grote gevolgen is in onze geschiedenis nog niet voorgekomen, maar eens zal misschien de eerste keer zijn. Daarom bent u bij Alliance Movers standaard verzekerd tegen schade door onze schuld, tot maar liefst 100.000 euro! U kunt er dus van uit gaan dat onze service uw verhuizing makkelijk en snel laat verlopen, u niet tegen onverwachte tegenslagen aan loopt, en al helemaal geen risico loopt met betrekking tot de veiligheid van mensen die u helpen en uzelf.

Wanneer kunt u een verhuislift huren?

Voordat u een verhuislift bij ons huurt, kunt u zelf controleren of de lift gaat passen en praktisch te werk kan gaan bij uw woning. De verhuisliften die u bij ons kunt huren, werken het beste op een stabiele, vlakke ondergrond, zoals een stoep of een verharde oprit. Op een ondergrond als gras, grind of aarde kan de verhuislift niet goed werken. Om de lift stabiel te kunnen houden, kan deze beter niet meer dan tien meter van de woning verwijderd staan. Is er binnen een straal van tien meter van uw raam of balkon geen verharde ondergrond? Vraag dan naar een offerte om er achter te komen wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u zelf meten en controleren of de te verhuizen voorwerpen door het raam passen, waar u de lift wilt gebruiken. Als de objecten niet door het raam heen kunnen, betekent dit niet gelijk het einde van de wereld. U kunt contact opnemen met onze verhuizers om alsnog tot een oplossing te komen.

Woont u in een druk gedeelte van een stad of dorp? In sommige gemeentes is er dan vaak een vergunning nodig om een verhuislift bij uw huis te gebruiken. U kunt zelf contact opnemen met uw gemeente om er achter te komen of u een vergunning nodig heeft, voor u een afspraak maakt met verhuisbedrijf Alliance Movers. Ook is het van belang dat de lift genoeg ruimte om zich heen heeft om te kunnen bewegen: Het is in verband met veiligheid namelijk bij wet verboden, om met een verhuislift over andere auto’s en voertuigen heen te tillen. Het kan dus zo zijn dat u uw buren moet vragen om hun auto te verplaatsen, om onnodige risico’s op schade te voorkomen. Er zijn dus altijd een handjevol voorwaarden verbonden aan het huren van een verhuislift. Twijfelt u of het in uw situatie mogelijk is om aan deze voorwaarden te voldoen? Geen probleem! Stuur ons gewoon een mail of bel ons voor een offerte op maat, en dan laten wij u gratis en vrijblijvend weten wat voor u precies de mogelijkheden zijn. Normaal gesproken is het zo dat alles wat in het huis is gekomen, er ook weer uit kan, en andersom.

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte

Hoe werkt een verhuislift precies?

Er zijn twee verschillende soorten verhuisliften. Een kleine verhuislift, ook wel ladderlift genoemd, is een wat kleiner model wat achter een gewone personen auto kan worden gereden. Deze lift is geschikt voor voorwerpen tot 200 kilogram en weegt op zichzelf rond de 700 kilo. U kunt met deze verhuislift werken tot en met de vijfde verdieping, want de lift heeft namelijk een maximum hoogte van rond de 18 meter. De ladderlift wordt stabiel neergezet door de uitschuifbare poten aan de zijkanten. Hierdoor weten we zeker dat het apparaat zijn balans niet verliest en uw spullen dus zonder zorgen en zonder risico’s op de grond terecht komen. De kleine verhuislift wordt geleverd met een medewerker die het hele proces veilig en stabiel zal laten verlopen.

Naast de kleinere verhuislift is er ook nog een grotere variant. Deze zit gemonteerd op het chassis van een auto, en is dus van zichzelf geen aanhangwagen. De grotere lift kan tot 400 kilogram tillen en weegt zelf maar liefst 3300 kg. De grote verhuislift kan tot maar liefst de negende verdieping van een flatgebouw reiken, dus is geschikt voor iedere flatbewoner. Onze medewerker zal zorgen dat de verhuislift stabiel wordt neergezet, door middel van dezelfde soort uitschuifbare poten als bij de kleine verhuislift. Deze grote verhuislift huren is aan te raden voor mensen die hoog in een flat wonen, maar ook voor mensen die hele zware spullen zoals een Amerikaanse koelkast of een vleugel moeten verhuizen.

Een verhuislift huren: kort samengevat

Bij verhuisbedrijf Alliance Movers kunt u snel en makkelijk een verhuislift huren, om het wat makkelijker te maken die allerzwaarste spullen van een hogere etage van uw woning af te halen. U kunt voor piano’s, zware kasten, tweepersoonsbedden, en nog veel meer bij ons terecht. Wij zullen uw logistieke uitdagingen zo efficiënt en goedkoop mogelijk oplossen, en alle risico’s met betrekking tot de veiligheid van iedereen die u helpt, uzelf, en uw spullen, bij u wegnemen. Heeft u na het lezen van deze informatie interesse gekregen in onze diensten? Of twijfelt u nog steeds over de mogelijkheden en kosten? Vraag dan volledig kosteloos en vrijblijvend een offerte aan op www.alliance-movers.nl/contact. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en zullen er met onze vakkundige passie en jarenlange ervaring voor zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt. Wij horen graag van u!

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte