Studenten verhuisservice; goedkoop verhuizen

Er zijn jaarlijks vele studenten die gebruik maken van onze studenten verhuisservice. Een verhuizing kan nogal aardig in de kosten lopen en daarom zijn mensen vaak op zoek naar de meest goedkope manier van verhuizen. Dit doen ze door zich te oriënteren op de kosten die worden berekend tijdens het verhuizen en de services die de verschillende verhuisbedrijven kunnen bieden. Een voorbeeld van een goedkoop alternatief van verhuizen is door de verhuizing geheel te laten verlopen via studenten. Dit is een vorm van dienstverlening waarmee je in eerste instantie goedkoper uit kan zijn. Ten minste, dit wordt beloofd. Maar, laat u hierdoor niet voor de gek houden. U dient zich goed te oriënteren op de diensten die aangeboden kunnen worden en de werkelijke kosten die u kwijt zult zijn bij uw verhuizing. Daarnaast is het ook goed om u goed te laten informeren zodat u ook niet voor verassingen komt te staan.

Waarom kiezen mensen voor studenten verhuizers?

Studenten verhuizers echt wel zo goedkoop? Als mensen van plan zijn om te gaan verhuizen, dan zullen ze altijd gaan voor de goedkoopste optie als het gaat om het kiezen van verhuizers. Het besparen van verhuiskosten doet men in de aankoop van materialen om te kunnen verhuizen zoals bijvoorbeeld verhuisdozen en mensen struinen het internet af om op zoek te gaan naar de goedkoopste verhuizers. Studenten verhuizers komen altijd als eerste naar boven en promoten de goedkope prijzen op hun website. Er is te lezen dat ze de goedkoopste verhuizers zijn en dat ze alle verhuistaken op zich nemen zoals professionele verhuizers dat ook doen. Maar klopt het wel dat ze dezelfde taken uitvoeren met dezelfde precisie als professionele verhuizers en dat ze hierbij een lagere prijs rekenen?

Studenten verhuisservice; goedkoper dan reguliere arbeidskrachten

De reden dat een studenten verhuisservice zichzelf goedkoper prijzen dan reguliere verhuizers is omdat ze goedkopere arbeidskrachten zijn in vergelijking tot de reguliere verhuizers. Dit kan natuurlijk wel kloppen, want dat is doorgaans ook het geval met andere beroepen. De reden hiervoor kan worden gevonden in het feit dat ze allerlei fiscale overheden hebben zoals aangeboden door ons land om ervoor te zorgen dat studenten makkelijker aan een bijbaan komen. Dit neemt niet weg dat er allerlei zaken op de achtergrond aan de hand kunnen zijn waardoor u soms alsnog duurder uit bent.

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte

Het addertje in het gras bij studenten verhuizers

Door goed te kijken naar de werkelijke voorwaarden die er worden gesteld en de mogelijkheden eens goed uitje diepen die de studenten verhuizers u te bieden hebben, kunt u vaak al snel het addertje in het gras ontdekken waardoor u toch duurder uit zult zijn als u uw verhuizing laat regelen door een studenten verhuisservice. Professionele (budget) verhuizers zijn al jaren actief in het vak dat ze uitvoeren. Ze hebben de nodige kennis opgedaan over de verschillende soorten verhuizingen en weten ook als geen ander wat er werkelijk bij komt kijken en hoe vervelende situaties tijdens het verhuizen kunnen worden verholpen. De verhuizers worden niet zomaar aan het werk gezet. Er gaat een hele selectie aan vooraf om te kijken of de verhuizers wel binnen het bedrijf passen en of ze wel geschikt zijn voor de baan. Ze worden op een strenge manier geselecteerd op basis van kennis en vakkundigheid en vaak speelt ook de werkervaring een grote rol. Zo’n selectie vindt vaak niet plaats bij studenten verhuizers. Er wordt hier vooral gekeken naar wie er geschikt blijkt te zijn als verhuizer op basis van doorzettingsvermogen en kracht. Ervaring en vakkundigheid speelt hier vaak geen rol, als de klussen maar worden geklaard. Ook een opleiding is niet altijd nodig. Bij erkende verhuizers is een NWO-vergunning of een gelijkwaardige opleiding van absolute noodzaak omdat u er dan zeker van bent dat u met een goed en verzekerd team zult gaan verhuizen.

Goedkoop is duurkoop

Het kan natuurlijk nog steeds zijn dat het u niet zoveel kan schelen wat voor opleiding de medewerkers hebben gehad, zolang de klus maar wordt geklaard en dat u zo spoedig mogelijk kunt verhuizen. Dat is natuurlijk begrijpelijk. Vandaag de dag hebben we allemaal haast en is het haast onmogelijk dat een verhuizing even op zich laat wachten. Een studenten verhuisservice zal u ongetwijfeld beloven dat u op korte termijn zult verhuizen en dat u zo goedkoop mogelijk uit bent. In het geval van professionele verhuizers zult u ook niet lang hoeven wachten voordat de verhuizing gerealiseerd kan worden. De prijzen zullen vaak wel dichtbij elkaar liggen, maar u dient er rekening mee te houden dat een professionele verhuizer heel anders te werk zal gaan.

Het werk van een professionele verhuizer

Een professionele verhuizer zal ervoor zorgen dat uw verhuizing vanaf het begin goed verloopt. Het team zal er samen met u voor zorgen dat de te verhuizen spullen op de juiste manier worden verpakt en ingeladen, waarna het weer op een nette manier wordt uitgeladen op het nieuwe adres. Daarnaast zijn er altijd professionele materialen beschikbaar waarmee er kan worden gezorgd dat zelfs uw meest kostbare objecten kunnen worden verplaatst van adres A naar adres B. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw spullen want de garantie kan worden geboden dat deze veilig over zullen worden gebracht. Daarnaast zijn de verhuizers snel en nauwkeurig. U kunt tevens rekenen op transparantie in de kosten die u betaald. Er wordt vaak vooraf een offerte opgemaakt op basis van het aantal spullen die er dienen te worden verhuist en het type woning of gebouw waarvandaan en waarnaartoe moet worden verhuist. Tot slot worden er allerlei handige opties aangeboden waar u gebruik van kunt maken, zoals bijvoorbeeld extra verhuisdozen indien u tekort komt, of een lift waarmee spullen van een hoger gelegen verdieping naar beneden kunnen worden gebracht. Zelfs het verhuizen van een piano behoort vaak tot de opties.

Het werk van een studenten verhuisservice

De studenten zullen ongetwijfeld snel te werk gaan. Dat is waar ze zeker goed in zijn en dat bieden ze ook prima aan op hun websites. Daarnaast zullen ze ook altijd van tevoren afspreken welke prijs er dient te worden betaald voor de verhuizing. Houd er wel rekening mee dat niet elke studenten verhuisservice werkt met het opmaken van offertes. Sommigen zullen enkel bekijken hoeveel tijd ze kwijt zijn met de verhuizing en naar aanleiding hiervan de rekening voor u opmaken. Ook de studenten zullen de spullen in goede staat afleveren op het nieuwe adres, maar houd er rekening mee dat ze minder ervaring hebben met verschillende situaties. Omdat ze vaak goedkoop te werk gaan, zullen ze ook niet altijd kunnen investeren in bijvoorbeeld een lift waarmee een piano van boven naar beneden kan worden gebracht. Ze zullen wel hun best doen om deze alsnog naar beneden te dragen indien nodig. Hierdoor kan het wel zijn dat ze langer bezig zullen zijn met uw verhuizing waardoor het tarief iets duurder uit kan vallen.

Denk goed na alvorens u gaat voor de goedkope studenten verhuisservice

Het is begrijpelijk dat u wilt gaan voor zo goedkoop mogelijk wanneer u een verhuizing op de planning heeft staan. Maar dit betekent wel dat u zich goed dient te oriënteren op de mogelijkheden die u heeft. Ga niet voor de advertenties die op de websites van studenten verhuisservices tegenkomt. Hierdoor kunt u bedrogen uitkomen. Het is juist de bedoeling dat u zo goedkoop mogelijk uit bent bij het verhuizen. U kunt eventueel overwegen om te gaan voor de services die worden geboden door ervaren (budget) verhuizers. Hierbij bent u er zeker van dat u te maken krijgt met ervaren verhuizers die vaak jarenlang ervaring hebben met de meest uiteenlopende verhuizingen. Daarnaast zal er vooraf ook altijd een offerte worden opgemaakt zodat u vooraf al weet waar u aan toe bent. De kosten die in rekening zullen worden gebracht bij de verhuizing zullen u vooraf al bekend zijn.

Daarnaast zult u ook altijd worden voorzien van advies op maat dat u nodig heeft tijdens het verhuizen en natuurlijk ook voorafgaand aan uw verhuizing zult u altijd het nodige advies krijgen om de verhuizing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. U kunt de verhuizing ook zelf versnellen door er bijvoorbeeld van tevoren al voor te zorgen dat alles op de juiste manier in te pakken. Een ander advies is om de verhuisdozen te voorzien van gekleurde stickers. Deze stickers kunt u vervolgens laten corresponderen met de kamers in het nieuwe gebouw zodat tijdens de verhuizing meteen duidelijk is welke dozen waar dienen te worden geplaatst. Dit is niet alleen makkelijk voor de verhuizers, maar ook voor uzelf. De verhuizers hoeven tijdens het verhuizen niet constant te vragen waar ze de dozen moeten neerzetten, en u heeft gelijk de dozen in de juiste kamers staan zodat het makkelijker is tijdens het uitpakken. Maak de juiste keuze voor uw verhuizing en bekijk goed welke opties er worden geboden. Vergeet daarbij ook niet te kijken naar hoeveel ervaring de verhuizers hebben zodat ze geen enkele situatie als een verassing zien. En tot slot is het ook erg belangrijk om te kijken naar de opleidingen en de verzekeringen die het verhuisbedrijf hebben zodat u er ook zeker van bent dat uw spullen veilig zullen zijn.

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte