Senioren verhuizingen

Op zoek naar een senioren verhuisbedrijf? Alliance Movers kan u helpen! Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van ouderen en weten dus precies hoe we dit het best aanpakken. Verhuizen bij ouderen vereist een heel andere aanpak dan een reguliere verhuizingen en heel wat kennis en expertise. Daarom kunt u het best voor een verhuisbedrijf kiezen die hierin gespecialiseerd is. Verhuisbedrijf Alliance Movers biedt u de hulp die u nodig heeft en is gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Senioren verhuizen: wat houdt dat in?

Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis voor iedereen, maar ouderen zijn hier extra gevoelig voor. Voor hen is verhuizen niet langer een blijde gebeurtenis, maar eerder iets wat moet. Zo moeten ze verhuizen naar een serviceflat, verzorgingstehuis of naar een kleinere woning. Dat wil zeggen dat ze hun vertrouwde huis moeten achterlaten, waar ze vaak bijna heel in hun leven in gewoond hebben. Een senioren verhuizing is dus een emotionele gebeurtenis en het is onze taak om deze verhuizing voor hen zo goed mogelijk te laten verlopen. Om die reden bieden wij senioren extra diensten aan en gaan wij steeds met extra zorg en liefde te werk.

Senioren verhuizer; Verhuizen ouderen zonder stress

Bent u zelf senior of wilt u de beste senioren verhuizer vinden voor uw ouders of andere familieleden? Dan bent u op de juiste site terechtgekomen, want verhuisbedrijf Alliance Movers zorgt ervoor dat u of uw geliefde zonder stress kan verhuizen. Alles wordt op voorhand goed afgesproken met de oudere, zodat hij weet wat er precies zal gebeuren. Wij kunnen de oudere volledig ontzorgen, maar als hij enkele zaken zelf wil doen, dan kan dit natuurlijk ook. Het blijft belangrijk dat de oudere zelf bepaalt hoe zijn verhuizing zal verlopen. Tenzij mogelijke gezondheidsproblemen dit moeilijk zouden maken. Maar ook dan wordt er steeds zoveel mogelijke rekening gehouden met de persoon in kwestie.

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte

Senioren verhuizingen; Opslaan van inboedel

Omdat meeste senioren kleiner gaan wonen, bieden wij ze de optie aan om hun inboedel op te slaan. Uiteraard zullen wij pas spullen opslaan als de senior dit wenst en zullen al de spullen die hij wenst te houden mee verhuisd worden. Als hij echter wél een deel van zijn spullen wenst op te slaan, dan bieden wij hiervoor een veilige plaats aan.

Inpakken van de spullen

Senioren hebben soms te kampen met lichamelijke klachten en zelfs als dat niet het geval is, is het beter om het meeste werk aan professionals over te laten. Op die manier hoeven ze zich er geen zorgen meer om te maken en zullen ze hun lichaam niet noodzakelijk belasten. Daarom bieden wij aan om ook de spullen van de oudere in te pakken. Dit doen we uiteraard op een zorgvuldige en veilige manier. Zodat ze nadien kunnen genieten van hun favoriete spullen in hun nieuwe woning. Eens we toegekomen zijn in de nieuwe woning, zullen wij er natuurlijk ook voor zorgen dat de spullen weer mooi uitgepakt worden.

Gebruiksklaar maken van de nieuwe woning

Het is belangrijk dat senioren zich zo goed mogelijk voelen in hun nieuwe thuis. Daarom zorgen wij ervoor dat we de woning gebruiksklaar en volledig naar wens van de senior maken. Dat wil zeggen dat we de muren een likje verf geven, een mooie nieuw vloer leggen, hun kasten en andere meubels weer in elkaar zetten en alles plaatsen op de juiste plek. Als de senior door dementie of een andere aandoening zelf moeilijk kan beslissen, dan plaatsen we de meubels op dezelfde manier als in hun vorige woning. Zo voelen ze zich meteen thuis en dat is erg belangrijk!

Senioren verhuisservice; Waarom is hulp bij senioren verhuizen zo belangrijk?

Kiezen voor senioren verhuizer is zeker geen overbodige luxe. Verhuizen is voor de meeste ouderen en stressvolle en emotionele gebeurtenis. Als professionele senioren verhuisbedrijf kunnen wij hen de aandacht en zorg geven die ze verdienen. Hierdoor zullen zij zich veel beter kunnen voorbereiden op hun nieuwe woning en dat is belangrijk, want een verhuizing is voor ouderen erg intensief. Als gespecialiseerd senioren verhuisbedrijf bieden we niet alleen extra diensten aan om ouderen te helpen, maar zullen we ook paraat staan om hen in zekere mate psychologische ondersteuning te bieden. Dit doen we door rekening te houden met hun wensen, altijd een luisterend oor te zijn, troost aan te bieden en geduld op te brengen.

Kiezen voor senioren verhuisservice is niet alleen belangrijk voor de oudere zelf, maar ook voor zij die zorg voor hen dragen. Als mantelzorger bent u erg begaan met de persoon waar u voor zorgt. Of dit nu uw eigen vader of moeder is of iemand waar u al enige tijd voor zorgt. Daarom is het niet abnormaal dat ook u heel wat stress zult ervaren tijdens het verhuizingsproces. Een senioren verhuisservice biedt u dan dé perfecte oplossing. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over alles wat u nog in orde moet brengen, want wij kunnen alles omtrent de verhuizing, voor u regelen. Hierdoor zult u op uw beide oren kunnen slapen. Zeker als u kiest voor de senioren verhuisservice van Alliance Movers, want bij ons kunt er zeker van zijn dat alles goed zal verlopen!

Uw senioren verhuisservice bij verhuisbedrijf Alliance Movers

Wanneer het gaat over verhuizingen van senioren, is het belangrijk dat u niet zomaar het eerste het beste verhuisbedrijf kiest. Het is erg belangrijk, zowel voor de zorgverlener als voor de oudere zelf, dat u kiest voor een verhuisbedrijf met voldoende expertise inzake senioren verhuizing. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor verhuisbedrijf Alliance Movers. Bovendien heeft kiezen voor ons nog een aantal andere voordelen.

Verhuizen met extra zorg en liefde

Wij zijn dol op wat we doen en dat merkt u meteen wanneer u ons met vol enthousiasme aan het werk ziet! Wij houden ervan om in contact te komen met verschillende mensen en om hen vooruit te helpen. Daarom gaan we altijd op een liefdevolle en persoonlijke manier te werk. Deze manier van werken is veel aangenamer voor iedereen, maar in bijzonder ook voor senioren. Voor ons zijn senioren niet zomaar een nummer. Ze zijn stuk voor stuk interessante persoonlijkheden met een rijk verleden. Doordat we geduld en liefde tonen voor de senioren, wordt dit voor hen een veel prettigere ervaring. Bovendien is het ook voor u als mantelzorger prettig. Door onze persoonlijke aanpak bent u er zeker van dat de verhuizing van uw dierbare in goede handen is en dat is toch het allerbelangrijkste!

Voordelige senioren verhuisservice

Een senioren verhuizing kan al snel heel wat geld kosten. Dat is erg jammer. Zeker als u weet dat de gemiddelde oudere het niet al te breed heeft. Wij van verhuisbedrijf Alliance Movers houden hier rekening mee door onze diensten aan een scherpe prijs aan te bieden. Een ouderen verhuizing brengt op zich al heel wat kopzorgen mee, waarom zou u zich daarbovenop nog eens zorgen moeten maken over de financiële aspecten? Als u kiest voor onze voordelige verhuisservice voor senioren, dan is dat alvast een zorg minder!

Meer dan 15 jaar ervaring en een hoge klanttevredenheid

Er zijn heel wat verhuisbedrijven waaruit u kunt kiezen. Maar vaak moet u kiezen tussen een voordelige verhuisservice of een verhuisbedrijf met ervaring. Het wordt dan moeilijk om een keuze te maken, want u wilt het liefst van beide voordelen genieten. Gelukkig hoeft u dankzij Alliance Movers niet meer te kiezen, want wij zijn een voordelig verhuisbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten hoe we in elke situatie moeten handelen en dat wij altijd uiterst professioneel en tactvol te werk gaan. Hierdoor loopt u geen risico dat uw spullen of die van uw dierbare stuk gaan. Wij behandelen deze alsof ze van onszelf zijn. Kiezen voor verhuisbedrijf Alliance Movers is dus kiezen voor een professionele verhuizing mét aandacht en liefde voor de oudere.

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte