Particuliere verhuizingen; waar op te letten?

Particuliere verhuizingen, daar zijn wij in gespecialiseerd! Wilt u een grotere woning, omdat u elk moment een gezinsuitbreiding verwacht? Of wilt u verhuizen naar een andere buurt, vanwege veranderde voorkeuren of plotselinge gebeurtenissen? Of moet u misschien ergens anders gaan wonen in verband met uw functie bij een bedrijf?

Al deze voorbeelden vallen onder de categorie particuliere verhuizingen, waarbij u uw huidige adres verruilt voor een nieuwe op een andere plek. Hoe gaat het particulier verhuizen eigenlijk in zijn werking? Met welke zaken moet goed rekening gehouden worden? En op welke manier kan deze meestal grote stap en verandering in uw leven het beste vorm krijgen?

Particuliere verhuizingen; hoe en wat?

Bij een particuliere verhuizing komt er heel wat bij kijken. Wanneer u heeft besloten te gaan verhuizen, komt er een heel traject op gang. Dit traject begint bij het verkennen van huizen in de buurt of misschien wel op een heel andere plek dan waar u nu woonachtig bent. Wellicht komt u geheel onverwachts het huis van uw dromen tegen. Het huis moet in ieder geval voldoen aan bepaalde wensen en eisen en wanneer al deze voorkeuren zijn bevestigd, kan er een bod gedaan worden. Als het huis dan echt aan u vergeven is, begint het verhuizingsproces.

Bij een particuliere verhuizing stelt u zichzelf in eerste instantie de vraag welke spullen mee moeten verhuizen en welke spullen al te lang stof liggen te verzamelen op een zolder of in een kelder. Deze spullen kunnen uiteraard verkocht, weggegeven of weggegooid worden. Voor de spullen die u wel mee wilt nemen naar uw nieuwe woning moet een passend vervoersmiddel gevonden worden. Kleine spullen kunnen bijvoorbeeld in dozen verzameld worden, breekbare spullen moeten zorgvuldig worden ingepakt en grote meubels kunnen via een verhuisbedrijf afgeleverd worden aan uw nieuwe adres. Verhuisbedrijf Alliance Movers helpt u graag bij uw particuliere verhuizing.

Een verhuisbedrijf inschakelen voor uw particuliere verhuizing?

Een particuliere verhuizing is een grote klus. Dozen met kleine spullen kunnen nog wel via uw eigen auto vervoerd worden naar uw nieuwe huis. Echter, voor grotere spullen, zoals meubels en bedden is ook groter geschut nodig. Denk hierbij aan een verhuiswagen. Het inschakelen van een verhuisbedrijf die gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen kan in dit geval een verstandige keuze zijn. Verhuizen lijkt dan wel een makkelijke klus, maar het is een echt vakwerk en moet ook zorgvuldig worden uitgevoerd. Uw particuliere verhuizing wordt afgemeten op kwaliteit, prijs en service. Er zijn ook meerdere faciliteiten door het hele land heen om u naar elke bestemming te kunnen rijden en al uw spullen snel en netjes af te leveren. Zo kunt u zonder moeite en gedoe snel genieten van uw nieuwe woning met alle belangrijke spullen erin.

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte

Voordelen verhuisbedrijf gespecialiseerd in particuliere verhuizingen

Bij particuliere verhuizingen komt u voor een aantal keuzes te staan. Hierbij overwegen mensen vaak of een verhuisbedrijf ingeschakeld moet worden. Vaak wijzen mensen dit idee toch af vanwege de kosten die hierbij komen kijken. Dit zal natuurlijk ook niet gratis zijn, maar een verhuisbedrijf laten helpen met uw verhuizing brengt desalniettemin vele voordelen.

1. Het besparen van tijd

Particulier verhuizen is nou eenmaal een specialistisch vak. Er zijn veel grote meubels, bedden en andere spullen die met zorg moeten worden behandeld en overgebracht. Wanneer dit niet zorgvuldig en door ervaren verhuizers uitgevoerd wordt, kan er schade optreden aan uw spullen en dit kan voor veel irritatie en kosten zorgen. Tevens kost het passen en meten van spullen in kleinere eigen wagens veel tijd en is vaak ook veel gedoe, terwijl ervaren verhuizers efficiënt te werk gaan. Uw inboedel zal zo snel mogelijk op zijn nieuwe plek gezet kunnen worden zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

2. Het wegnemen van stress

Bij particuliere verhuizingen komt vaak veel geregel kijken, wat weer zorgt voor stress. Welke spullen gaat u wel meenemen en van welke voorwerpen en objecten gaat u toch echt afstand nemen? Ook moet u al veel regelen met het huis en vaak komen er verbouwingen of aanpassingen aan het interieur bij kijken. Dit zorgt allemaal voor veel stress tijdens het particulier verhuizen. Deze druk kunt u niet gebruiken bij zo’n grote verandering in uw leven en het inschakelen van een verhuisbedrijf kan hierbij een enorme last van uw schouders zijn. Zij zullen ervoor zorgen dat uw spullen worden overgebracht, terwijl u zich bezig kan houden met de andere zaken rondom de verhuizing.

3. Het besparen van kosten

Een verhuisbedrijf mag dan wel geld kosten, maar zelf al uw spullen verhuizen heeft ook zeker een prijskaartje. U moet bijvoorbeeld verhuisdozen en verpakkingsmateriaal aanschaffen. Daarnaast heeft u een aanhangwagen of verhuis- of bestelauto nodig om de grote meubels van uw huidige woning te kunnen verhuizen naar het nieuwe adres. Tevens kost dit allemaal heel veel tijd wat u bijvoorbeeld niet in uw werk of andere zaken kunt steken. De stress en tijdsdruk zorgen ook voor een slechter humeur en alle gevolgen van dien. Deze moeite en kosten wegen allemaal vaak niet op tegen de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf die gespecialiseerd is in particuliere verhuizingen. Als u de kosten van beide opties tegen elkaar wilt afwegen, kunt u altijd gratis een offerte aanvragen en zelf de beslissing maken welke keuze aantrekkelijker is.

Hoe gaan verhuizers gespecialiseerd in particuliere verhuizingen te werk?

Als professionele verhuizer gespecialiseerd in particuliere verhuizingen is er veel kennis van zaken en alle ervaringen worden gebundeld om tot de beste tactiek te komen voor iedere particuliere verhuizing.

Wanneer u dan besloten heeft de hulp in te schakelen van een ervaren verhuisbedrijf kan het verhuizingsproces beginnen. Aan de hand van belangrijke eigenschappen wordt iedere particuliere verhuizing helemaal verzorgd en snel en efficiënt uitgevoerd.

Gratis offerte

U kunt ten alle tijden een gratis offerte op laten stellen van uw verhuisklus. Hoe klein of groot de klus ook is en welke bijzondere voorwerpen er ook verplaatst moeten worden, er zal een eerlijke offerte worden opgesteld zonder dat dit u geld zal kosten. Wilt u na het bezichtigen van deze offerte toch besluiten niet in zee te gaan met het verhuisbedrijf, dan kunt u dit altijd nog aangeven. Wanneer u besluit de verhuisklus wel uit handen te geven, zal alles volgens afspraak verlopen en zult u niet voor verrassingen komen te staan.

24/7 service

24 uur per dag en zeven dagen per week is er de mogelijkheid om contact te leggen met het verhuisbedrijf. Door deze flexibele tijden kunt u ten alle tijden goed geholpen worden met uw particuliere verhuizing. Ook tijdens de particuliere verhuizing zal de communicatie sterk zijn en belangrijk blijven, zodat u als klant zich altijd vrij voelt om vragen te stellen en contact te zoeken.

Kwaliteitsgarantie van 100%

Kwaliteit leveren is natuurlijk een topprioriteit voor heel veel bedrijven en ook voor verhuisbedrijven. Spullen zullen niet beschadigen door professionele verpakkingen en vervoersmiddelen, in tegenstelling tot het zelf verhuizen van waardevolle spullen waarbij beschadigingen altijd op de loer liggen. Ook de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit zal eerlijk zijn en in uw voordeel werken ten opzichte van de kosten voor het zelf verhuizen van alle spullen.

Wat voor verhuismaterialen zijn er?

Wanneer u uw particuliere verhuizing heeft geregeld, zijn er een aantal verschillende opties voor de verpakking van uw inboedel om deze op een veilige manier te kunnen overbrengen naar uw nieuwe woning.

Moderne verhuismateriaal

Er wordt gebruik gemaakt van professionele verhuismaterialen om diverse spullen compleet en onbeschadigd op hun nieuwe bestemming af te kunnen leveren. Veel meubels en objecten kunnen via de begane grond in een huis geplaatst worden, maar er zijn ook veel bovenwoningen, zoals in de binnenstad van een grote stad, waar dit iets lastiger is. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van een verhuislift. Deze kunnen tot een hoogte van wel 36 meter, wat gelijk staat aan 10 etages, gaan om alles op zijn plek te krijgen. Hierbij is het grote voordeel dat passen en meten door een trapgat niet nodig is.

Naast de optie om een verhuislift in te zetten, wordt er ook met ander modern verhuismateriaal gewerkt om particuliere verhuizingen zo efficiënt mogelijk en kwalitatief goed te laten verlopen. Denk hierbij aan de volgende materialen:

  • Hondjes. Dit zijn meubelrollers, oftewel planken op wielen.
  • Inpakmateriaal, zoals noppenfolie (bubbeltjesplastic) en papier voor het servies.
  • Verhuisdekens, waardoor er geen beschadigingen optreden door voorwerpen die tegen elkaar aanliggen.
  • Verhuisdozen, waar allerlei spullen samen in vervoerd kunnen worden.

Op het gebied van verhuisdozen is er nog een onderscheid te maken tussen diverse soorten verhuisdozen. De standaard verhuisdoos is bedoeld voor de allerhande inboedel, waarin kleine objecten en voorwerpen opgeborgen kunnen worden. Er zijn ook speciale dozen die iets kleiner zijn dan de standaard verhuisdoos. Deze zijn bedoeld voor boeken. Tevens zijn er verhuisdozen speciaal voor uw garderobe met een stang en hangers eraan. Hierdoor zal uw kleding niet verfrommelen tijdens het verhuizen en kunt u ze in uw nieuwe huis meteen weer in de kast hangen.

Alle hulp bij uw particuliere verhuizing!

Als u gaat verhuizen, is dit een hele klus. Des te meer reden om tijd, stress en geld te besparen door een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen die met moderne verhuismaterialen uw inboedel overbrengen en uw huis gereed maken om er gelukkig in te wonen.

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte