Kluswerkzaamheden

Een professioneel verhuisbedrijf maakt het u makkelijker om al uw spullen naar uw nieuwe woning te verhuizen. Maar wat er vaak vergeten wordt, is dat een verhuisbedrijf u ook kan helpen met allerlei kluswerkzaamheden. Dit is een enorm voordeel dat u niet heeft, als u ervoor kiest om alles zelf te verhuizen. Tenzij u een ontzettend handige Harry bent. Maar dan nog is het moeilijk om alles alleen te klaren.

Als u kiest voor de expertise van Alliance Movers, dan zullen wij u heel wat werk kunnen besparen. Naast een voordelige en professionele verhuisservice, bieden wij u nog tal van andere opties aan. Zo kunt u uw nieuw lieven opstarten zonder zorgen én met een glimlach. Benieuwd waarmee we u kunnen helpen? U ontdekt het hier!

Verhuisstress? Laat ons u helpen met uw werkzaamheden!

Alliance Movers is niet alleen gespecialiseerd in het verhuizen, maar ook in het uitvoeren van tal van kluswerkzaamheden. Wij kunnen u hulp bieden bij het uitvoeren van bijna elke klus dat u zich kunt bedenken. Of het nu gaat over kleine klusjes, zoals een schilderij ophangen of het zware werk, zoals uw kasten demonteren en monteren, u kunt bij ons terecht! Dat is handig, want op die manier hoeft u zich nergens nog zorgen over te maken. Vraagt u zich af waarmee we u precies kunnen helpen? We geven u hieronder een overzicht!

Laminaat leggen

Wilt u graag laminaat leggen in uw nieuwe woning, maar heeft u hier zelf weinig verstand van? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw vloeren gebruiksklaar gemaakt worden. Uiteraard zullen we eerst uw oude vloer verwijderen. We kunnen zowel uw oude laminaat als uw tapijt verwijderen. U hoeft hiervoor dus geen vloerlegger in te schakelen. Daardoor bespaart u heel wat geld. Over het resultaat hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij hebben reeds jarenlange ervaring in het leggen van vloer. U kunt dus altijd rekenen op een prachtig resultaat!

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte

Schilderen en behangen

Schilderen en behangen lijken op het eerste zicht makkelijke taken, maar als u zich al zelf aan deze klussen gewaagd heeft, dan zal u weten dat het niet zo evident is om een mooi resultaat te bekomen. Als u zelf schildert kunnen er lelijke vlekken op uw muur verschijnen en als u zelf behangt kunnen er bobbels ontstaan. Dat zorgt ervoor dat u al meteen gefrustreerd rondloopt in uw nieuwe woning en dat is zeker niet de bedoeling. Bespaar uzelf de moeite én stress, en laat ons uw nieuwe muren schilderen en/of behangen. Op die manier begint u zorgeloos een nieuw leven en kunt u uw oude zorgen volledig achter u laten!

Schoonmaken

Naast het klaarmaken van uw muren en vloer, kunt u ook op ons rekenen voor de schoonmaak van uw woning. Misschien is een grondige schoonmaak voor u moeilijk, doordat u last heeft van lichamelijke kwaaltjes of misschien wilt u zich hier liever niet mee bezig houden. Wat de reden ook mag zijn, we helpen u graag een handje. In een schoon, nieuw huis kunt u namelijk meer genieten!

Montage werkzaamheden

Als u thuis heel wat meubels staan heeft, dan zult u het niet altijd zien zitten om deze alleen uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. Bovendien kost dit u heel wat tijd. U bent hier al snel uren of zelfs dagen mee bezig. Onze professionals kunnen al uw meubelen met de nodige voorzichtigheid voor u uit elkaar halen en weer opnieuw in elkaar zetten. Op die manier kunt u meteen genieten van uw nieuwe meubelen, zonder het risico te lopen dat u uw meubels beschadigt! Bovendien spaart u ook tijd uit. Zo kunt u meteen uw nieuwe buurt gaan verkennen!

Inpakservice

Een nieuw leven opstarten is helemaal geweldig, maar er komt ook heel wat bij kijken. Zo zult u al uw spullen moeten uitzoeken en deze netjes en veilig moeten inpakken. Deze klus is moeilijker dan u in de eerste instantie denkt, want als uw spullen niet op de juiste manier ingepakt worden, dan kunnen deze tijdens de verhuizing stuk gaan. Daarom is het een goed idee om deze taak over te laten aan onze professionals. Wij gaan steeds met de nodige voorzichtigheid met uw spullen om. We behandelen ze alsof het ons eigen spullen waren, want dat is wel zo fijn. Bovendien weten we precies hoe we uw spullen het best kunnen inpakken, zodat ze altijd veilig vervoerd kunnen worden! Als u gebruik maakt van onze inpakservice, dan zullen wij u heel wat moetie en tijd besparen. Die extra tijd kunt u gebruiken om nog meer van uw nieuwe woning te genieten!

Meubels op hun plek zetten

Heeft u geen zin in gezwoeg en gesleep? Dan kunnen wij u helpen door uw zware toestellen mooi op hun plek te zetten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw televisie ophangen, uw bed of wasmachine plaatsen en nog veel meer! Ook de kleinere kluswerkzaamheden kunnen wij voor u doen. Wij kunnen uw schilderijen ophangen op de plek die u wenst en ook uw posters en fotokaders bevestigen aan de muur. Van wasmachine plaatsen tot schilderijen ophangen: we zorgen dat u meteen klaar bent om te genieten van uw mooie, nieuwe woning.

Waarom kiezen voor Alliance Movers?

Er zijn natuurlijk wel meer verhuisbedrijven, maar als u zoekt naar een professioneel verhuisbedrijf in Nederland, dan is Alliance Movers een uitstekende keuze. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en hechten veel belang aan klanttevredenheid. Dat wil zeggen dat wij er alles aan zullen doen om u op uw gemak te laten voelen in uw nieuwe woning. Zodat u met een positieve ingesteldheid aan uw nieuw leven kunt beginnen. Kiezen voor ons heeft ook nog enkele andere voordelen:

Professionele verhuizing op maat

Alliance Movers heeft meer dan 15 jaar ervaring in verhuizen en het uitvoeren van kluswerkzaamheden. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een professionele verhuizing. Dat houdt in dat we respectvol en voorzichtig met uw spullen omgaan en dat wij u telkens helpen waar nodig. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak. Om die reden bieden wij een senioren verhuisdienst Nederland, een studenten verhuisservice en een zakelijke verhuisdienst aan. Iedere persoon is anders en wij streven ernaar om ons aan te passen aan uw persoonlijke noden.

Eenvoudig verhuizen naar de plek van uw dromen

Alliance Movers verzorgt uw verhuizing van, naar en binnen Nederland, maar ook als u uw hart in een ander land verloren heeft helpen wij u graag. Of het nu uw droom is om te wonen in Duitsland, België of u liever uw leven opbouwt in een van de mooie steden van Nederland, Alliance Movers staat voor u klaar om uw droom te verwezenlijken. Als u van plan bent om te verhuizen naar een ander land, dan kunnen wij u ook helpen om enkele zaken in orde te brengen. Op die manier hoeft u zich nauwelijks nog zorgen te maken. U kunt gewoon meteen genieten van uw nieuw én spannend leven.

Goedkoop verhuisbedrijf Nederland

Waarom zou u kiezen voor een duur verhuisbedrijf als u dezelfde diensten én meer terug kan vinden bij Alliance Movers? Wij verhuizen uw spullen aan scherpe tarieven, omdat we weten dat het niet voor iedereen evident is om hiervoor veel geld neer te leggen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat verhuizen voor u een prettige zaak blijft. U staat op het punt om een nieuw leven op te starten. Dat is spannend, iets om écht naar uit te kijken. Het zou dan jammer zijn moest uw nieuw leven beginnen met geldzorgen!

Verhuizen zonder zorgen

Als u verhuist met verhuisbedrijf Alliance Movers dan zult u niet alleen bespaart blijven van geldzorgen, maar ook al uw andere zorgen (of toch bijna) zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Vindt u het moeilijk om zelf uw meubelen in elkaar te steken door rugproblemen of weet u niet goed hoe u uw muren moet behangen? Vergeet dan al uw kopzorgen, want wij maken alles tot in het puntje voor u in orde. We maken uw volledige woning gebruiksklaar en zorgen ervoor dat u meteen van uw nieuwe plek kunt genieten. Al wat u nog hoeft te doen is genieten van al de mooie momenten die u in deze nieuwe woning te wachten staan!

Binnen 24 uur offerte

Altijd persoonlijk aandacht en een offerte op maat gemaakt.

Altijd verzekerd

Tot wel € 100.000,- standaard verzekerd, zonder eigen risico.

Goedkoop verhuizen

Wij zijn tot wel 40% voordeliger dan andere verhuisbedrijven.

Ontvang een offerte